Goedkoopste autoverzekering elk jaar weer

De goedkoopste autoverzekering krijg je bij ons niet voor het eerste jaar, maar ook de jaren daarna krijg je weer de goedkoopste autoverzekering.
Hoe kan dat? Elk jaar berekenen we weer opnieuw je autoverzekering. We kijken dan of je huidige premie nog steeds de goedkoopste is. Mocht dit zo zijn ontvang je van ons een mailtje. Als we een goedkoper alternatief vinden, krijg je ook van ons een mailtje met het bericht dat we een goedkopere autoverzekering hebben gevonden. Je hoeft dan alleen maar akkoord te geven en dan veranderen we van autoverzekeraar.

Goedkoopste autoverzekering

We hebben de keuze uit 20 autoverzekeraars. Door daar tussen te switchen hebben we altijd de goedkoopste oplossing voor je. bij veel aanbieders is het zo, zit je er wordt er naar je autoverzekering niet meer omgekeken. Of… Men kan niet eens vergelijken en je zit gewoon bij één maatschappij. Dan kun je het éne jaar wel goedkoop zitten, maar daarna moet je het maar weer afwachten. Bij ons heb je dat dus niet!! Elk jaar weer de goedkoopste !!

Goedkoop moet geen duurkoop worden

Kijk voor je autoverzekering niet alleen naar de prijs. De premie die je betaald is vanzelfsprekend heel erg belangrijk, maar als je dekking niet aansluit op je situatie kan het ook wel eens duurkoop worden. Ben je niet zeker van de zaak? Bel dan gewoon… Het telefoonnummer is 0515-439004.