Autoverzekering afsluiten

Autoverzekering afsluiten en dan?

Dan begint het voor ons pas. We helpen je bij de afhandeling van je schade, voeren wijzigingen voor je door en berekenen elk jaar opnieuw de premie van je autoverzekering. Door het elk jaar opnieuw berekenen weet je zeker dat je ook na het afsluiten van je autoverzekering niet teveel premie betaald.


Afsluiten en daarna

Een jaar naar het afsluiten van je autoverzekering ontvang je van ons een mail. In deze mail komen we met een nieuw voorstel voor je autoverzekering. We berekenen namelijk elk jaar opnieuw de premie van je autoverzekering. Onze service houdt dus niet op na het afsluiten van je autoverzekering. Wil je weten wat je autoverzekering kost, klik dan snel op de button hier beneden.


Het afsluiten van je autoverzekering kan digitaal

Wist je dat jij bij ons de polis ook geheel digitaal af kunt sluiten? Je kunt ervoor kiezen geen polisbladen te ontvangen en je krijgt dan de polis via de mail toegestuurd. Niet alleen is dit beter voor het milieu, maar ook qua snelheid kan dit soms een voordeel zijn. Kijk dus bij het afsluiten van je autoverzekering goed voor welke vorm je kiest. De polisbladen op papier, of de digitale versie.