Autoverzekering aanvragen

Autoverzekering aanvragen, makkelijk?

Het aanvragen van je autoverzekering is heel gemakkelijk.
Binnen vijf minuten heb je de autoverzekering aangevraagd.
Je hebt bij die aanvraag de keuze uit 20 verschillende maatschappijen.

Aanvragen autoverzekering

Let bij het aanvragen van de autoverzekering niet alleen op de premie maar vraag je ook af welke dekking je wilt voor de autoverzekering. Je zult zien dat het aanvragen van de autoverzekering heel eenvoudig is.

Aanvragen en daarna?

Na het aanvragen van de autoverzekering, krijg je per ommegaande een mail ter bevestiging dat je dekking hebt. Krijg je die mail niet, dan is er vast wat misgegaan. Heb je in het verleden alle premies betaald, is je ooit een verzekering geweigerd of heb je alle vragen niet naar waarheid ingevuld? Dit kunnen allemaal oorzaken zijn dat onze systemen jouw aanvraag niet gelijk kunnen accepteren. In dat geval heb je na de aanvraag van de autoverzekering niet gelijk voorlopige dekking en is de verzekering nog niet tot stand gekomen.

Autoverzekering aanvragen in het weekend of buiten kantooruren

Je kunt bij ons je autoverzekering 24 uur per dag aanvragen, dus ook in het weekend of buiten kantooruren. Als je niet met politie en justitie in aanraking geweest bent, je altijd netjes de premie betaald hebt en geen negatieve schadevrije jaren hebt, zul je veelal per ommegaande bericht krijgen dat je auto verzekerd is. Je kunt dan gelijk rijden… Ook kun je er voor kiezen je polis digitaal toegestuurd te krijgen. In zo’n geval krijg je per ommegaande de groene kaart en polisbescheiden.