Autoverzekering

Autoverzekering

Je autoverzekering kan per maatschappij erg veranderen. Soms heeft een maatschappij het éne jaar erg voordelige premies terwijl het de premies het andere jaar ontzettend verhoogd worden. Je autoverzekering moet dus regelmatig opnieuw onder de loep genomen worden. Dit om te voorkomen dat je ongemerkt elk jaar weer meer premie gaat betalen. Wist je dat je dit zelf niet in de gaten hoeft te houden? Wij doen dat voor je, als je besluit je autoverzekering bij ons onder te brengen.

Autoverzekering elk jaar opnieuw

Dit onder de loep nemen van je autoverzekering doen we elk jaar opnieuw. We gaan dan weer bij 20 maatschappijen de premie opnieuw opvragen. Mochten we een goedkoper alternatief hebben, dan nemen we contact met je op door middel van een mailtje. Zit je al bij de scherpste maatschappij, dan laten we je dat ook weten.

Welke dekking wil ik voor mijn auto

Je wilt natuurlijk een dekking kiezen die bij je past. Je moet je auto altijd Wa (schade die je toebrengt aan anderen) verzekeren. Je eigen schade is bij zo’n Wa verzekering niet gedekt. Dan heb je nog de Wa beperkt Casco dekking, deze dekking geeft je een vergoeding voor schade als gevolg van diefstal, ruitbreuk, stormschade, aanrijding met wild, hagelschade. Een vuistregel is dat deze verzekering gesloten wordt als de auto ongeveer vijf jaar of ouder is. De All Risk variant wordt gekozen voor de nieuwere auto’s. Deze dekking geeft een vergoeding als je schade hebt aan je auto (alle van buiten komende onheilen). Stel je altijd de vraag als ik morgen mijn auto total loss rijd, kan en wil ik dan een vergelijkbare auto en kan ik dat uit eigen middelen betalen? Is het antwoord nee… Dan kun je overwegen je auto All Risks te laten. Vooral bij het hebben van een hoge no-claim kost het je maar een paar tientjes extra per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.