Aanpassingen reis- en annuleringsverzekeringen Europeesche en Unigarant

Binnen ons assortiment reis- en annuleringsverzekeringen hebben de Europeesche en Unigarant onderstaande aanpassingen doorgevoerd:

– Gewijzigde voorwaarden Europeesche

De Rijksoverheid heeft voorgesteld om de werelddekking voor geneeskundige kosten uit de basiszorgverzekering te halen. Daarmee geeft de basiszorgverzekering alleen nog dekking voor geneeskundige kosten binnen de EU/EER. Derhalve heeft de Europeesche besloten om de dekking voor geneeskundige kosten te verduidelijken. De aanpassing is van toepassing op alle doorlopende reisproducten, met uitzondering van het nieuwste reisproduct de ‘Doorlopende Verzekering voor Reizen’.

– Last Minute Annulering van Unigarant

Vanaf nu is ook de ‘Last Minute Annulering’ van Unigarant beschikbaar in Klik & Sluit®. Deze verzekering is uitsluitend af te sluiten voor reizen die binnen vier weken voor vertrek geboekt zijn. Met de aanvullende ‘Garantdekking’ ontvangt uw relatie zelfs de hele reissom terug indien de vakantie vroegtijdig afgebroken dient te worden. U vindt dit product in de Klik & Sluit® Kantoor- en Webmodule ‘Vakantie en Recreatie’ onder ‘Reis en/of Annulering aflopend’.

Comments are closed.